Enduro Premium


Enduro er en velkendt og anderkendt mærke blandt campister, og når det gælder movere, så er de kendt for at movere i høj kvalitet, som virker - og holder til at blive brugt.

1. En favorit blandt campister i mange år

Enduro Premium har været vores bestseller blandt movere i flere år. Den høje kvalitet og det kompakte design gør Enduro Premium til et sikkert valg blandt campister som ønsker en pålidelig mover, som nemt og effektivt trækker campingvognen fra A til B. Den høje kvalitet og den fornuftige pris har gjort Enduro Premium til vores bestseller blandt movere i de seneste mange sæsoner.

2. Stærk og driftsikker

Enduro Premium er opbygget med tandhjulstræk i motoren, hvilket betyder at kraften overføre direkte fra motor til valserne, som skal bevæge campingvognens hjul. Det betyder at moveren har masser af kræfter til at trække campingvognen, også når det går op ad bakke - og endda hvis campingvognen skal over en mindre kantsten. Elektronikken i styreboks og fjernbetjening er gennemtestet gennem mange sæsoner, og sammen med den høje kvalitet i motor og kontruktion bliver Enduro Premium en utrolig driftsikker mover, som du formentligt aldrig vil opleve problemer med. Skulle Enduro Premium møde en udfordring som er for stor, f.eks. en meget stor stigning eller mere vægt end anbefalet, så sker der ikke noget ved det. Hvis belastningen er for stor, så slår systemet ganske enkelt fra, og sikrer derved at motorer og elektronik ikke overbelastes.

3. Nem at montere

Vi tilbyder naturligvis at montere moveren for dig på vores værksted. Men er du handyman og har hænderne skruet rigtig på, så er det slet ikke umuligt at montere moveren selv. Man kan sagtens selv montere Enduro Premium, også selvom man ikke har en lift til at løfte vognen op på. Det er muligt at montere Enduro Premium selvom vognen står på jorden. Montering består af at hænge motorerne op på campingvognens vanger, og at trække kabler fra motorerne til moveren styreboks, og kabler fra styreboksen til vognens batteri. Man skal selvfølgelig være komfortabel med at trække kabler og arbejde med strøm, og er man det, så kan en Enduro Premium monteres på en håndfuld timer. Der medfølger en udførlig monteringsvejledning, som fortæller hvordan motorer skal placeres og hvordan kablerne skal trækkes.

4. Nem at bruge

Enduro Premium er en utrolig nem mover at bruge og manøvrere med. Når du har tændt for systemets hovedafbryder og fjernbetjeningen, så holder du blot de to "motor ind" knapper på fjernbetjeningen nede. Så begynder motorerne at køre ind til dækket, og systemet stopper selv når motorerne har det optimale tryk mod dækket. Og så er moveren klar til at trække din campingvogn. Fjernbetjeningen er nem at bruge, og de store knapper gør det nemt at styre moveren og få campingvognen på plads. Softstart og -stop gør at moveren starter blidt, uden at springe fremad i et ryk, og det samme gælder når moveren stoper. Det sker i en blid bevægelse uden voldsomme ryk.

5. Meget mover for pengene

Enduro Premium fås til en yderst fornuftig pris, sammenlignet med mange andre movere med samme specifikationer. Samtidigt er den lige så stærk som movere i en højere prisklasse. Med Enduro Premium får du en mover, som nemt og hurtigt kan flytte din campingvogn fra A til B, så du selve slipper for at bruge kræfter på at kæmpe med campingvognen. Den har de funktioner man skal bruge for at flytte campingvognen på sikker og effektiv vis.

Moverpriser.dk anbefaler Enduro Premium mover

VI anbefaler Enduro Premium til din campingvogn. Efter mange år med Enduro Premium kender vi den kun som en utrolig stærk og robust mover, som klarer stort set alle opgaver, og som passer til stort set alle campingvogne.

Du kan læse mere om Enduro Premium på nedenstående links. Her kan du også bestille Enduro Premium til levering på din adresse:


Enduro Premium 2WD til enkeltakslet campingvogn

Enduro Premium 2WD til dobbeltakslet campingvogn

Enduro Premium 4WD til dobbeltakslet campingvogn