Kan jeg montere moveren selv?


Det korte svar er: Ja, du kan godt montere moveren på din campingvogn selv.

Montering af en mover på en campingvogn er på ingen måde raketvidenskab. Grundlæggende skal motorerne hænges op på campingvognens vanger, og derefter skal der trækkes kabler fra motorerne via styreboksen og videre til batteriet. I sig selv er det ikke svært for en gør-det-selv handyman.

Der medfølger grundige instruktioner med alle movere, som fortæller i detaljer hvordan mover og styreboks skal installeres og hvordan kablerne skal trækkes.

Bør jeg montere moveren selv?


 Man kan sagtens selv montere en mover.

Vi anbefaler naturligvis at man kun giver sig i kast med selv-montering, hvis man er sikker på at det er en opgave man kan håndtere. Selvom det er en relativ simpel opgave, så er det vigtigt at man har hænderne skruet rigtig på og har en smule kendskab til strøm og elektricitet. Det er vigtigt at man følger instruktionerne præcist. Man skal naturlgivis også have det rette værktøj til opgaven.

Ved montering på værksted har vi mulighed for at løfte vognen op på en lift, hvilket gør opgaven noget lettere, mht ophængning af motorer og trækning af kabler osv. Men man kan sagtens ordre alt det, selvom man ikke har en lift og dermed ikke har muligheden for at løfte vognen op. Det kræver blot lidt ekstra tid og tålmodighed - og måske lidt hjælp fra naboen med at løfte motorerne op til vangerne.

Som nævnt er det vigtigt at følge instruktionerne nøje, både når det gælder placering af motorer og styreboks og når du trækker kabler og tilslutter strøm. Hvis der opstår problemer eller skade på produkterne pga fejlmontering, så skal man være opmærksom på at garantien som udgangspunkt bortfalder.

Kom igang med at montere din mover selv


Hvis du føler du har færdighederne til at montere din mover selv, så er det bare med at komme i gang. Følg instruktionerne og vær forsigtig. Og skulle det ende med at der er noget der driller, så har du altid mulghed for at booke en tid på vores værksted og så kan vores erfarne værkstedsfolk montere moveren for dig.

God fornøjelse med montering af din mover