Truma XT mover
search
  • Truma XT mover

Truma XT - Topklasse mover som klarer 2300 kg

20.499,00 kr.
Inkl. moms

Truma XT er en stærk og præcis mover til enkeltakslede campingvogne, og klarer helt op til 2300 kg. Truma XT er en højteknologisk mover, med funktioner som ikke ses på andre movere. Truma XT udmærker sig ved utrolig præcist styring og hastighedskontrol, som sker trinsløst via fjernbetjeningen. Det betyder at det er dig som "chauffør" der 100% bestemmer hastighed og retning. Ydermere er Truma XT undstyret med avanceret elektronik som sikrer at campingvognen kører som på skinner, og ikke slås ud af kurs, uanset forhindringerne.

Antal

Truma XT gør det muligt at køre din campingvogn på plads med få millimeters nøjagtighed. Den trinsløse styring og hastighedskontrol er en helt unik funtion. Det gør at styring og kontrol er helt præcis og campingvognen derfor kan styres ind på selv de trangeste pladser.

Truma XT er en mover til enkeltakslede campingvogne, og den klarer nemt vogne på helt op til 2300 kg. Stigninger på helt op til 13% klarer Truma XT uden problemer, uanset om underlaget er adfalt, sten, grus eller græs. Moveren udmærker sig ved den avancerede elektronik som f.eks. gør at moveren stadig kører lige ud, selvom den møder små forhindringer på vejen, som ville få andre movere til at ændre kurs.

 Truma XT er udarbejdet med nyeste teknologi og de børsteløse motorer sikrer et lavere strømforbrug, og sparer samtidigt på vægten af batteri, grundet lavere strømbehov.

Tilkoblingen af drivrullerne sker med et tryk på fjernbetjeningen, og med den præcist og trinløse styring og hastighedskontrol køres campingvognen nemt på plads.

Truma XT har hele 5 års delegaranti. Garantien dækker defekter på dele, som stammer fra materiale- eller produktionsfejl.

Specifikationer for Truma XT mover

Model: Truma XT
Vægt: Ca. 28 kg
Tilladt totalvægt: 2300 kg

- Gennemgående præcision og 100 procent kørsel lige ud som på skinner
- Maksimal pålidelighed og sikkerhed
- Trinløs acceleration takket være Truma Dynamic Move Technology®
- Maksimal vægtfordel på 20 kg
- Selv stigninger på op til 13 procent klares nemt
- Manøvredygtig og præcis rangering
- Tilkobling til motorkøretøjet med få millimeters nøjagtighed
- Automatisk stopfunktion
- Til en-akslede caravaner op til 2300 kg

Produktinformation

Max Totalvægt
2300 kg
Aksler
Enkeltakslet 2WD
Tilkobling
Elektrisk via fjernbetjening

Du vil eventuelt også synes om

Anmeldelser (1)
Bedømmelse